Herkullinen oliivispagetti
Jauhelihaspagetti on erinomainen ruoka kun haluaa nopeasti halpaa ja hyvää. Tämä resepti on ollut pienin variaatioin ahkerassa käytössä. Kasvissyöjät ja mikseivät muutkin voivat korvata jauhelihan soijarouheella.
Oliivitarhurin spagetti (kolmelle)
spagettia tai muuta pastaa
400g naudan jauhelihaa / liotettua (15-30 min) soijarouhetta
1 tlk tomaattimurskaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
kourallinen kivettömiä kalamataoliiveja
mustapippuria
suolaa spagettiin
paprikajauhetta
oreganoa
basilikaa
Odotellessasi suolaisen keitinveden kiehumista, kuullota silputtu sipuli ja murskattu valkosipuli. Lisää jauheliha pannulle ja paista kypsäksi. Keitä spagetti. Vähennä lämpöä kakkoselle tai kolmoselle ja lisää paistinpannulle tomaattimurska ja oliivit. Mausta kastike pippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella. Anna kastikkeen hautua kunnes spagetti on kypsää. Huuhtele spagetti juoksevalla vedellä.
Tunnisteet: ruoka