<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8514627037792779956\x26blogName\x3dKuhnaillen\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hidasta.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hidasta.blogspot.com/\x26vt\x3d1277101373810816861', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Potkut,

mutta mukavat sellaiset. Tunsin eilen vatsassa mellastavan vauvan potkut ensimmäistä kertaa. Vaimon raskaus on edennyt kaikin puolin hyvin. Neuvolassa on ihmetelty lapsen aktiivisuutta ja mahtavia sydänääniä. Etuistukkaraskaudessa ääniä ja liikkeitä ei usein kuule kovin helposti. Meidän tenava saa neuvolan tädit kääntämään äänen voimakkuutta hiljemmalle. Isin tyttö! (?)

Olen rauhoitellut tahtiani viljelypalstan multia pöyhien. Nauriit on harvennettu ja muutkin kasvit venyvät mukavasti. Komposti tuoksuu rauhallisen multaisalta. Onneksi on vihdoin luvassa sadetta.

Yksi hyväksi havaitsemani työmatkoja hiljentävä ja kokemuksia kartuttava keino on napsia kuvia työmatkan varrella. Ihmeellistä miten paljon mielenkiintoista tuolta joka päiväiseltä reissulta löytyykään. Pitää vain avata silmänsä ja nostaa katse ilmaisjakelulehdestä. Täällä on muutama valokuvausvinkki kaikille puutarhureille.

Töissä kaikki hyvin.

Kuhnaillen hyvä tulee.

Tunnisteet: ,

“Potkut,”